HTML

újságcikk

2007.10.17. 07:28 bio

Ha az ember Londonban él, rengeteg lehetősége van arra hogy újságot olvasson,ha akar. Az itteni metro, mint otthon ingyenes, és nagyobb terjedelmű is. De ezen kívül még rengeteg féle lapot be lehet szerezni szintén ingyen. Attól sem kell félni hogy elfogy, nem kapkodják el hajnali 6kor, hogy aki 7-8kor megy munkába annak már ne jusson. Rengeteget nyomtatnak belőlük. Kicsit fáj is a szívem a sok papír miatt. Már csak azért is, mert estére megtelnek a metrokocsik ezekkel a napilapokkal. Néha térdig lehet bennük gázolni. Na jó nem, de mindenesetre az itteni hontalanoknak nem nagyon lehet okuk panaszra ebből a szempontból :)
A másik ami szintén jó hogy nem csak a free lapok vannak így mikor én megyek dolgozni éjszakára, hanem sok fizetős újság. Az ember leül a szerelvénybe, fog egyet ami a legközelebb van, olvassa, aztán mikor leszáll otthagyja a következőnek. Tisztára olyan mint egy könyvtár :D  Na és hogy mi van bennük? Hát természetesen Diana. Minden mennyiségben. Most vagy én jöttem ki rosszkor, vagy tényleg képesek évekkel a halála után is még nap mint nap bolygatni szerencsétlent. Nem viccelek. Minden áldott nap legalább egy cikk róla szól. Ha nem ismerném a szitut még azt hinném szegényt nem rég temethették azért cikkeznek róla. De nem ám hogy milyen jólelkű meg milyen frankó hercegnő volt ám, nem. A legzaftosabbak. Diana terhes volt-e Doditól, az utolsó csók a liftben, első kép a roncsautóról, Diana még a kocsiban....stb. Egyszóval iszonyat.Minden nap. Esküszöm rosszabb mint Jimy, pedig azt hittem azt nem lehet túlszárnyalni. Másik kedvenc:IDIÓTA britney. Nem elírás :) nem érdemel többet szerencsétlen. Na jó azért a média is tehet róla hogy ilyen, de vhol azért alapvetően nagyrészt a hozott anyag hibádzik. Kiadhatnának külön erre egy havilapot mondjuk. britney vs Diana. Ja hogy vele mi van? Csupa érdekfeszítő dolog történik ám vele. Ja arról nem is beszélve hogy nem is Londonban van, még csak nem is Angliában. Tehát végképp nem értem ki a f.szt érdekel itt egy kiégett picsa, aki csak azzal tud bekerülni a lapokba, hogy pl: xy helyen olyan ruhába jelent meg amit lezabált. A hetet eddig megúsztam rosszullét nélkül, de ahogy írom ezeket a sorokat....hát lehet visszaesek:) Nem hiszitek el de tényleg erről írnak. Meg h pl.....fuuu olyan mély dolgok ezek most hirtelen nem is tudok többet felidézni......ja megvan. Idióta britney sír. Ez is egy cikk. na jó hagyjuk ezt a témát tényleg kezdek rosszúl lenni. Rászokok az Independent-re. Meg is nézem holnap a régieket cikkeznek-e ilyesmit. Ha nem,akkor hajrá nekem :) Csak abban kevesebb a kép :DDDDD

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bolygobio.blog.hu/api/trackback/id/tr80198813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muhaddib 2007.10.17. 08:00:25

Ha Independent-re van szükséged, tudod, hogy ingyen kapod tőlem :D
süti beállítások módosítása