HTML

Belga,Belgaaaaaa

2008.02.08. 20:18 bio

Ahh emberek ha hallottatok már Belgat akkor tudjatok miről beszélek. Végre megvan az összes albumuk :)  Szerintem ezek a srácok zseniálisak. Szívesen elmennék egy koncertjükre.
Aki pedig nem tudja miről beszélek, annak itt van egy link: https://www.youtube.com/results?search_query=belga&search_type=&search=Search
kötelező az összes videó :)
jah ha már zene, holnap megyünk végre buliba :) már nagyon várom. Sikerült egy jó kis bandát összehoznom, remélem senki nem mondja vissza. Ugye leszek én, az alap, jön Arounen és Danila a házból, a melóhelyről Gábor, és Thomas a szlovák srác, meg hozza a haverját, ő burmai :) Elég színesek leszünk. Még el kéne hívni Ruben baratnőjét, ő állítólag szereti az elektronikus zenét. Persze a bandából csak én tudom mi fán terem a goa & psytrance, úgyhogy remélem buli után nem lesz kövezés. Bár ha kitárják lelküket és hagyják hogy a zene átjárja, akkor örök hálával tartoznak nekem :)....
Amúgy a meló kezd érdekes lenni, mert napi 10 órát dolgozunk, ezért sem blogolok nagyon.
A másik okot nem mondom :D Ma elmentünk ebédidőben egy pizzahut-ba. A főnök kocsijával, la meg vele :D Basszus annyit ettem....ilyen svédasztalos menü volt 6ł-ért....pechemre ( és a pizzahut szerencséjére) most ráadásul diétázok, így nem volt olyan nagy a gyomrom befogadóképessége mint általában. Azért így is sikerült szerintem 3napi kalóriaadagomat bevinni :) Persze 3 diétásnapit. Majd beszámolok milyen volt a buli, addig is ne feledjétek ...BELGA FOREVERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bolygobio.blog.hu/api/trackback/id/tr38331677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása